בקשה לביטול פסק דין תעבורה

האם אפשר לבטל פסק דין של בית משפט לתעבורה?

אם הואשמתם בעבירת תעבורה ונקבע נגדכם פסק דין, חשוב לדעת שיש לכם אפשרות להגיש בקשה לביטול פסק דין תעבורה והיא צריכה להישלח לבית המשפט תוך 30 ימים מרגע הכרעת הדין. במקרים חריגים ניתן להגיש את הבקשה לאחר 30 ימים אך אם לא עברו 30 ימים מרגע קביעת גזר הדין, מומלץ לעשות זאת כבר עכשיו ללא עיכובים מיותרים. את הבקשה שלכם צריך להגיש בניסוח מסודר ומנומק הכולל את כל ההיבטים הרלוונטיים למקרה שלכם כמו עיוות דין או אי הגעה שלכם לדיון בבית המשפט בו נקבע פסק הדין.

ליווי מקצועי מעורך דין תעבורה

איך עורך דין תעבורה יכול לעזור לכם בתהליך ומה זה דורש מכם? דבר ראשון שיש לעשות הוא לאסוף את כל הראיות הרלוונטיות למקרה שלכם, בין אם אלה תמונות, סרטונים, עדויות ומסמכים רפואיים. עורך הדין ינסה להוכיח כי היו ליקויים בחומר הראיות ויציג טיעונים מוצקים הרלוונטיים לקו ההגנה שלכם. זהו תהליך מורכב הדורש ידע נרחב בדיני תעבורה ולכן מומלץ לפנות רק למשרד עורכי דין בעל ניסיון בתחום. למעשה, כל עורך דין יכול לייצג אתכם בתחום דיני תעבורה, אך רק עורך דין בעל ניסיון בתחום ידע להשתמש בכלים המשפטיים הרלוונטיים למקרה שלכם בצורה נכונה.

ביטול פסק דין בעקבות אי התייצבות

במידה ופסק הדין בעניינכם נקבע ללא נוכחות שלכם בדיון בבית המשפט לתעבורה, יש לכם אפשרות להגיש בקשה לביטול פסק דין תעבורה שניתן בהעדר הגנה. עם זאת, אתם תדרשו להוכיח כי הייתה סיבה מוצדקת לאי התייצבותכם בבית המשפט בתאריך של הדיון. במידה ולא התייצבתם בבית המשפט מכיוון שלא ידעתם על קיום הדיון, יש לבחון היטב את ההזמנה לדין שנשלחה אליכם בדואר רשום. חזקת המסירה הקבועה בתקנה 44 א’ יכולה לעזור לכם במקרה זה ולהביא לקביעה מחדש של הדיון המשפטי במקרה שלכם.

בקשה לביטול פסק דין תעבורה

לקבלת מידע נוסף הנוגע להגשת בקשה לביטול פסק דין תעבורה, צרו קשר עם משרד עורכי דין אברהם (בומה) ברח”ד המציע לכם צוות עורכי דין מנוסה ואמין המתמחה בדיני תעבורה ויכול לסייע לכם בתהליך בצורה מקצועית ואישית.

                Call Now Button